SISÄPYÖRÄILY

Spinningtunnille on helppo tulla, sillä meistä melkein jokainen osaa polkea pyörällä. Jokaisella polkijalla on oma väline, paikka ja treeni. Sinun ei tarvitse pelätä olevasi konkarin tiellä, kuten esim. jumppatunneilla.

5 syytä aloittaa spinningharrastus:

1. Laji sopii kaikenikäisillle, -kokoisille ja -kuntoisille.

2. Treenin haastavuuden voi säätää oman kuntotason mukaiseksi: samalla tunnilla voi polkea vierekkäin niin aloittelija kuin konkari.

3. Yksinkertainen polkemistekniikka sopii monimutkaisia askelkuvioita pelkäävällekin.

4. Sisäpyöräily on tehokasta ja samalla myös turvallista.

5. Ryhmässä hikoilu on sosiaalista, mukavaa ja rentoa.

Spinning sopii erityisesti aerobisen kunnon nostamiseen. Säännöllisen harjoittelun seurauksena elimistön hapenottokyky paranee ja sydän saa kunnon treenin.

Alkuun sinun pitää löytää itsellesi sopivan tasoinen tunti. Aloita kevyesti, äläkä polta itseäsi loppuun liian kovan harjoittelun myötä. Ohjaajat neuvovat sinua tunnin valinnassa ja ilmoitustauluilta löydät lisäinfoa tuntien sisällöistä.

Muistathan, ettet juutu perustasolle, sillä keho tottuu ajan myötä samankaltaiseen rasitukseen. Rasitustasoa kannattaa lisätä, kun kunto alkaa nousta ja homma sujua. Kannattaa myös kokeilla erilaisia tunteja ja käydä eri ohjaajien tunneilla.

Ota tunnille mukaan vesipullo ja pieni pyyhe. Spinningpyörää voi polkea sekä tavallisilla sisäliikuntakengillä että jäykkäpohjaisilla spinningkengillä. Jos harrastat usein sisäpyöräilyä, pyöräilykengät kannattaa hankkia. Pitkälahkeiset housut on hyvä unohtaa ja valita tunnille polvipituiset housut tai hieman lyhyemmät.

Tule mukaan reippaalla ja iloisella mielellä rohkeasti kokeilemaan uutta lajia. Ohjaajamme toivottavat sinut tervetulleeksi tunneille!

Spin Perus 45  on napakka 45 minuutin pituinen tunti, joka sopii sekä aloittelijalle että jo enemmän sisäpyöräilyä harrastaneelle.

Spin Helppo 45 tästä sinun on helppo aloittaa. Kevyempää pyöräilyä musiikin tahtiin eri rytmeihin, mutta jos haluat, niin saat kevyestä tehokkaamman lisäämällä omaan pyörääsi enemmän vastusta.

Spin Perus 60 on järeä 60 minuutin pituinen tunti, joka soveltuu kokeneelle polkijalle ja haastetta etsivälle seikkailijalle.