RYHMÄLIIKUNTAKEVÄT 2024 alk. 2.1.

MAANANTAI
KLO 17.15-18.15 BODY/ Mari
KLO 18.20-19.05 SPIN PERUS 45/ Mari

TIISTAI
KLO 17.30-18.30 BODYPUMP/ Leelo
KLO 18.40-19.40 BODYBALANCE/ Leelo

TORSTAI
KLO 17.30-18.30 BODY/ Kaire
KLO 18.30-19.30 KEHONHUOLTO/ Kaire

PERJANTAI
KLO 17.30-18.30 BODYPUMP/ Leelo

COVID-19 -koronapandemian vuoksi noudatamme terveysviranomaisten ohjeita. Tulethan kuntoilemaan täysin terveenä, ja noudatat perusteellista hygieniaa.

BODY

Perinteinen lihaskuntojumppa. Alkuun lämmitellään lihakset helpoilla askelluksilla ja lihaskunto-osuudessa treenataan päälihasryhmät läpi tehokkaasti erilaisia välineitä apuna käyttäen.

KEVYTBODY

Lihaskuntojumppa, mutta kevyempi kuin perinteinen Body.

STEP+BODY

Jumpassa yhdistetään sekä lihaskuntoliikkeitä että askellusta step- laudalle. Hikinen ja tehokas harjoitus.

HATHAJOOGA

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista, ja on monien nykyaikaisten joogalajien perusta. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha.

KAHVAKUULA

Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista, haastavaa ja hauskaa harjoittelua kaikenkuntoisille. Tunnilla harjoitellaan ohjaajan opastuksella kahvakuulan turvallista käsittelyä ja käyttöä sekä tehdään tehokkaita kokonaisvaltaisia kahvakuulaliikkeitä. Jokaisella tunnilla opetetaan perusliikkeitä ja edetään teknisesti haastavampiin harjoitteisiin osallistujien osaamisen, kunnon ja edistymisen mukaan. Kahvakuulatunti kehittää lihasvoimaa, mutta myös hengitys ja verenkiertoelimistöä sekä liikkuvuutta ja notkeutta.

KEHONHUOLTO

Rauhallinen tunti, jossa keskitytään rentouttamaan ja venyttelemään kiristäviä lihaksia. Kiireisen arkirytmin vastapainoksi on hyvä rauhoittua hetkeksi ja keskittyä olemaan läsnä omassa kehossa.

KIERTOHARJOITTELU

Kiertoharjoittelu on jumppasalissa ohjattua jumppaa, jossa liikkeet treenataan peräkkäin vaihtaen harjoituspaikkaa järjestyksessä. Jumpassa käytetään lisävastuksena myös erilaisia välineitä mm. käsipainoja, levytankoja. Tunti sopii kaikille sekä aloittelijoille että aktiivikuntoilijoille.

LES MILL BODYBALANCE
Mm. joogaan pohjautuva tunti, joka sisältää tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä liikkeitä. Miellyttävän rauhallinen musiikki rentouttaa sekä kehon että mielen. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta joogan tapaisista harjoituksista.
LES MILL BODYPUMP
Lihaskuntotunti, jolla saavutat tulokset nopeasti! Tunnin aikana harjoitellaan levytangon ja -painojen avulla kaikki tärkeimmät lihasryhmät. Voit päättää oman harjoitustasosi säätämällä levypainojesi painoa. Sopii kaikenikäisille, sekä liikuntaharrastusta aloittaville että jo kokemusta omaavalle.

PUMPPI

Levytangolla ja esim. käsipainoilla tehtävä tehokas lihaskuntoharjoitus. Ei sisällä askelkuvioita.

SPIN PERUS 45

45 minuutin pituinen tunti, joka sopii sekä aloittelijalle että jo enemmän sisäpyöräilyä harrastaneelle.

SPIN PERUS 60

60 minuutin pituinen tunti, joka soveltuu jo jonkin verran sisäpyöräilyä harrastaneelle sekä kokeneelle polkijalle ja haastetta etsivälle seikkailijalle.